Contact
Contact

Indoor skydive - Roosendaal

Vanaf € 77,00
Incl. btw
- +
Skydiven, dat is de vrije val bij parachutespringen, voordat de parachute openklapt. Die vrije val is een onvergetelijke belevenis die je bij Indoor Skydive Roosendaal kunt beleven zonder uit een vliegtuig te springen! Deze sensationele activiteit vindt plaats in een windtunnel onder professionele begeleiding. Een originele belevenis voor je vriend!
pin delete 4.442300
info icon Bekijk voorbeeld
€ 77,00
  • Wordt direct per e-mail als PDF verzonden
  • Perfect als last-minute cadeau
  • 30 dagen gratis retourneren
  • De belevenisbon is één jaar geldig

Hoe de belevenisbon in te wisselen

  • Bon kopen
  • Bon inwisselen
  • Datum reserveren
  • Bon printen

Productbeschrijving

Wil jij jouw vriend een unieke vrije val indoor laten ervaren? Dan is dit cadeau-idee de perfecte oplossing! In het enige indoor skydive centrum van Nederland kan hij op een ongeëvenaarde manier kennismaken met het indoor skydiven.

Angst is geen argument om van deze zwevende en spectaculaire activiteit af te zien. Immers, er is een ervaren instructeur aanwezig die aan de hand van een instructievideo eerst heel precies uitlegt wat de deelnemers te wachten staat. Bovendien krijgen alleen personen die goed zijn voorbereid toegang tot de windtunnel. Je betreedt deze windtunnel ook samen met de ervaren begeleider, zodat je zorgeloos kunt genieten van deze unieke en spectaculaire vrije val. Een sessie duurt ongeveer 60 seconden. Je hebt wel minimaal twee sessies nodig om aan het gevoel te wennen en de juiste houding tijdens het skydiven aan te kunnen nemen.

Hoe meer sessies je achter de rug hebt, hoe groter het genot en het plezier tijdens de vrije val zal zijn. Ervaren indoor skydivers kunnen op den duur zelfs zonder begeleider de tunnel in. Alle deelnemers ontvangen ter plekke een speciale vlieguitrusting die bestaat uit een overall, een helm, een bril en oordopjes. Als kers op de taart krijg je na deze adrenaline verhogende activiteit ook nog eens het Indoor Skydive Certificaat uitgereikt!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
Anoniem
Zeer goed

Ben blij met de bestelling en ook dat er geen specifieke datum moest aangeduid worden wanneer we de sessie zouden gaan doen,

FAQ

Ik heb een belevenisbon, waar kan ik deze inwisselen?

Op de bon staan de link waar je de bon op kunt inwisselen. Tevens staat onderaan de website onder het kopje "Klantenservice" ook een directe link hiernaartoe als je op "Belevenisbon inwisselen" klikt.

Hoe weet ik wie de belevenis zal verzorgen?

Zodra je de bon inwisselt krijg je alle gegevens van de partner te zien en hoe je kunt reserveren.

Hoe weet ik wanneer ik de belevenis kan uitvoeren?

Bij de belevenis zetten wij altijd zo duidelijk mogelijk wanneer de bon in te wisselen is. Als er precieze data zijn kunnen wij deze helaas niet bij de belevenis zetten. Hiervoor kun je contact opnemen met de partner, de contactdetails krijg je wanneer je de bon bij ons inwisselt.

Wat is de geldigheidsduur van de belevenisbon?

Onze belevenisbon is 1 jaar geldig, vanaf de dag van aankoop.

Hoe wordt de belevenisbon verzonden?

Als je ervoor kiest om de bon in een geschenkdoos te ontvangen, wordt deze verzonden per post en zal deze binnen 2-3 werkdagen aankomen. Wanneer je de bon als PDF besteld krijg je deze binnen een uur in je mail.

Kan ik de belevenis bon aan iemand anders geven?

Ja, dit kan, de bon is niet persoonsgebonden. Let er echter wel op dat sommige belevenissen bijvoorbeeld een minimale leeftijd hebben of dat er vereisten zijn zoals een rijbewijs.

Kan ik een reservering weer afzeggen?

Het afzeggen van een reservering gaat volgens de voorwaarden van de partner.

Locatie op kaart

Map
2019-01-16T00:06:27+00:00