Contact
Gratis verzending vanaf € 40,- Betalen met iDEAL Cadeautjes voor iedereen Contact

In een Audi R8 rijden - Amsterdam

Vanaf € 59,00
Incl. btw
- +
Dit is geen droom, dit is de Audi R8 die klaar staat op de afgesproken locatie in Amsterdam en daar ga jij straks in rijden! Bekijk met de instructeur alles onder de motorkap en dan is het tijd voor actie. Dat je hart nu opeens wat sneller slaat is heel normaal!!
pin delete 4.868100
info icon Bekijk voorbeeld

* Verplichte velden

  • Wordt direct per e-mail als PDF verzonden
  • Perfect als last-minute cadeau
  • 30 dagen gratis retourneren
  • De belevenisbon is één jaar geldig

Hoe de belevenisbon in te wisselen

  • Bon kopen
  • Bon inwisselen
  • Datum reserveren
  • Bon printen

Productbeschrijving

's Avonds in bed hoor je nog steeds het geluid van de dot gas in de Audi R8. Koude rillingen! In Amsterdam in een Audi R8 rijden, dat vergeet je nooit meer. De kick die je krijgt als je gas geeft is onbeschrijflijk, zo cool.

Voel je de king of the road tijdens het Audi R8 rijden in Amsterdam. Dat is niet zo moeilijk, want zit je eenmaal comfortabel achter het stuur, dan kun je de hele wereld aan. Weggebruikers kijken vol ontzag naar de gestroomlijnde perfectie op wielen.

Een uur of korter in een Audi R8 rijden in Amsterdam rijden, wie wil dat nou niet. De Audi R8 experience met demo, blik onder motorkap en fotomomenten is een cadeau om nooit te vergeten. Verras een familielid of kennis ermee en hij of zijn zal je altijd dankbaar zijn!

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

FAQ

Ik heb een belevenisbon, waar kan ik deze inwisselen?

Op de bon staan de link waar je de bon op kunt inwisselen. Tevens staat onderaan de website onder het kopje "Klantenservice" ook een directe link hiernaartoe als je op "Belevenisbon inwisselen" klikt.

Hoe weet ik wie de belevenis zal verzorgen?

Zodra je de bon inwisselt krijg je alle gegevens van de partner te zien en hoe je kunt reserveren.

Hoe weet ik wanneer ik de belevenis kan uitvoeren?

Bij de belevenis zetten wij altijd zo duidelijk mogelijk wanneer de bon in te wisselen is. Als er precieze data zijn kunnen wij deze helaas niet bij de belevenis zetten. Hiervoor kun je contact opnemen met de partner, de contactdetails krijg je wanneer je de bon bij ons inwisselt.

Wat is de geldigheidsduur van de belevenisbon?

Onze belevenisbon is 1 jaar geldig, vanaf de dag van aankoop.

Hoe wordt de belevenisbon verzonden?

Als je ervoor kiest om de bon in een geschenkdoos te ontvangen, wordt deze verzonden per post en zal deze binnen 2-3 werkdagen aankomen. Wanneer je de bon als PDF besteld krijg je deze binnen een uur in je mail.

Kan ik de belevenis bon aan iemand anders geven?

Ja, dit kan, de bon is niet persoonsgebonden. Let er echter wel op dat sommige belevenissen bijvoorbeeld een minimale leeftijd hebben of dat er vereisten zijn zoals een rijbewijs.

Kan ik een reservering weer afzeggen?

Het afzeggen van een reservering gaat volgens de voorwaarden van de partner.

Locatie op kaart

Map
2018-12-12T17:58:30+00:00