Contact

IJsblokjesvorm "Skull"

€ 12,90
Incl. btw
- +
Cool en verkoelend – deze schedel misstaat zeker niet in longdrinks! Dit ijsblokje is vormgegeven als een echte schedel die met de geweldige ijsblokjesvorm ''skull'' gemaakt kan worden. Iedere warme drank zal doodsbang worden bij het zien van deze ijskoude schedel. Dit geweldige cadeau is niet alleen een leuke verrassing voor degene die een Halloween-feestje organiseert! Iedereen met humor zou een moord willen plegen voor dit coole cadeau!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Koud tot op het bot? Het klinkt misschien wat luguber, maar precies zo willen wij onze drankjes geserveerd krijgen! Deze lachende schedel in 3D-design gaat voortaan een ware highlight worden op alle feestjes – van Halloween tot een barbecue-avond met vrienden. Iedereen wil een cocktail of longdrink met deze grappige en angstaanjagende schedel erin.

Het is een griezelige blikvanger die natuurlijk met veel humor moet worden opgevat. Om het helemaal schrikbarend te maken, zul je je gasten niets moeten zeggen over het doodshoofd in hun drankje. Pas als zij het glas aan de lippen zetten, zullen ze dan de lachende schedel ontdekken. Dat levert angstige gezichten op. Maar daarna zal iedereen hard moeten lachen, want hiermee maak je alle feestjes onvergetelijk. Als jij iemand bent die van opvallende en griezelige gadgets houdt? Dan is dit het ideale cadeau. Mocht je binnenkort een monster-themafeest hebben, dan heb je hierbij al het perfecte cadeau gevonden. Misschien organiseert een van je vrienden binnenkort wel een filmavond met horrorfilms. Ook dan mag deze lachende schedel natuurlijk niet ontbreken. Een zombie-cocktail zal nooit meer hetzelfde smaken, nadat je er eentje hebt gedronken met een bevroren schedel erin. Reken er maar op dat dit bijzondere ijsklontje voor interessante avonden gaat zorgen!

Productdetails

  • Afmetingen: 5 x 5,7 x 6,3 cm
  • Materiaal: siliconen
  • Herbruikbaar en vaatwasserbestendig

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-30T04:16:30+00:00