Contact

IJsblokjesbakje "Happy Birthday"

€ 4,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag! Dat is precies wat dit ijsblokjesbakje zegt, maar dan natuurlijk in het Engels. Er zijn van die dingen die je eeuwig en altijd vergeet te kopen in de supermarkt. Een bekend geval is een ijsblokjesbakjes. Vooral handig voor de koude drankjes bij hoge temperaturen, maar altijd handig voor mensen die alleen maar warmlopen voor een koud watertje.Eenvoudig te vullen, de diepvries in en wachten maar.

Other customers bought

Productbeschrijving

Waarom is niemand duidelijk, maar op de een of andere manier hebben ijsblokjesbakjes nooit de hoogste prioriteit bij het winkelen. Je wilt niet van die lelijke blauwe, want je weet dat het dan een gebed zonder eind is met blokjes uitdrukken. Maar je wilt ook niet teveel geld neertellen, want het is tenslotte maar een ijsblokjesbakje. Dan is dit feestelijke exemplaar de ultieme middenweg en helemaal als iemand jarig is.

Dit bakje is zo’n ding dat iedereen kan gebruiken en je hebt er geen last van. Vullen, in de diepvries en je hebt er geen omkijken meer naar. Het kan natuurlijk ook zijn dat de persoon in kwestie het zo’n leuk cadeautje vindt dat hij of zij het zonde vindt om het weg te stoppen in het vriesvak. Ook geen probleem, met de ‘Happy Birthday’ letters staat het ook leuk op het aanrecht of op de tafel. Kun je later altijd nog besluiten om er wel ijs in te doen. Begrijpelijk dat en ijsblokjesbakje vaker wordt gebruikt met warm weer, maar je hebt altijd types die structureel ijsblokjes in hun drankje of water willen, hoe koud het ook is. En zeg nu zelf: jij hebt ook liever een koud drankje dan zo’n lauw colaatje. Dit cadeautje is geschikt voor iedereen – ijsblokjesbakjes zijn net als waxinelichtjes: je kunt ze maar in huis hebben!

Dit exemplaar is gemaakt van siliconen dus je drukt de blokjes er zo uit en nog in leuke vormpjes ook. Wedden dat je hierna niet meer zit te wachten op de standaard bakjes. Dat watertje is al zo saai, daar wil je iets gezelligs in zien drijven. Ook al nadert het najaar nu echt, dit is altijd een leuk cadeautje.

Productdetails

  • Voor in totaal 13 ijsblokjes in letters
  • Materiaal: siliconen
  • Afmeting: ca. 40 x 5 cm (1 letter ca. 3 x 4 cm)

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-02T06:23:40+00:00