Contact

iBed lap desk met gravure

€ 34,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Beleef het perfecte begin van de dag met deze hippe iBed lap desk. De handige standaard voor je tablet is een ideaal accessoire om rustig wakker te worden onder het genot van een ontbijtje en de digitale krant. O ja, en dat allemaal vanuit je bed! Een ideaal cadeau-idee voor iedereen die graag zo lang mogelijk in bed blijft liggen.

* Verplichte velden

€ 34,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Op een luie vrije ochtend is niets zo lekker als zo lang mogelijk in bed blijven liggen. Deze handige gadget helpt daar uitstekend bij! De iBed is een comfortabel kussen gevuld met microbolletjes waarop een stevig houten blad is gemonteerd. Dit blad heeft een uitsparing waarin je een tablet kunt bevestigen, zodat je op je gemak je mails of de krant kunt lezen terwijl je je handen vrij hebt.

Die handen heb je natuurlijk nodig voor het drinken van een heerlijke kop thee of koffie die ook op je iBED staat naast een lekker ontbijtje. Zo heb je met deze handige tabletstandaard alles binnen handbereik voor een perfect begin van de dag! Op het houten blad kan bovendien een persoonlijke gravure worden gezet. Daarmee is dit gadget niet alleen een praktisch maar ook een persoonlijk cadeau!

Vanwege de zachte ondergrond is de iBED uitermate geschikt om op schoot te gebruiken. De microbolletjes vormen zich naar de ondergrond, zodat het kussen superstabiel is. Met dit handige accessoire kun je het opstaan zo lang mogelijk uitstellen en dat is natuurlijk ideaal! Doe dit woonaccessoire cadeau aan een vriend of vriendin die dol is op relaxen, of aan die freelancer die van huis werkt, om hem of haar de ultieme werkplek te bezorgen!

Productdetails

  • Stabiele standaard voor tablet en ontbijt in bed
  • Materiaal: MDF-plaat, hout, elastaan, microbolletjes
  • Afmetingen: ca. 29,2 x 24,1 x 5,1 cm
  • Let op: niet geschikt voor iPad Air

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-01-16T09:40:17+00:00