Contact

I love you - kaars in blik

€ 6,90
(€ 230,00 / kg) Incl. btw
- +
Een liefdesverklaring kun je niet altijd van tevoren plannen. Plotseling staat hij of zij voor je en sta je met je mond vol tanden. Wat moet je zeggen? Geen nood, met dit leuke kaarsje sluit je geliefde je zeker in zijn of haar hart.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Alle liedjes gaan er over, de liefde. Een van de dingen die lastig blijken, is het laten blijken van hoeveel je van je geliefde houdt. Wanneer je dat alleen maar over weet te brengen, dat zou zoveel schelen. Maar hoe kun je nog zeggen dat je van iemand houdt, zonder een van die cliche's te moeten gebruiken? De serenade onder het balkon is leuk, maar hoe realistisch is dat? Opeens sta je daar en wil je kunnen zeggen hoeveel je geliefde voor je betekent. Maar hoe zorg je dat je dan niet met je mond vol tanden staat? En ook dat veel te romantische gedoe hoeft niet. Een mooie middenweg, die tegelijkertijd heel praktisch is, vind je hier op Cadeautjes.nl.

Met dit leuke blikje dat je altijd bij je kunt hebben zodat je het op de meest onverwachte momenten tevoorschijn kunt toveren, laat je precies weten wat je voor hem of haar voelt. Of je nou in de bus zit of midden in de supermarkt, in de lift of midden op straat. Jij bent gewapend met het beste middel om de liefde te verklaren. Openmaken en aansteken maar. Woorden zijn bijna overbodig, want dit simpele symbool in de mooie verpakking zegt meer dan duizend woorden. Je zult merken dat deze romantische kaars als geroepen komt bij die picknick in het park, of bij zonsondergang op het water. Liefde is overal, en dat kun je met dit leuke cadeautje ook overal laten blijken!

Productdetails

  • Blikken doosje
  • Brandduur 4 - 6 uur
  • Kaars: 100% parrafine
  • Inclusief 3 mini-kaarsen
  • Diameter 6,5 cm, hoogte 2,5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-30T20:59:50+00:00