Hulp nodig?

Meer afbeeldingen

OP VOORRAAD

Een cocktail smaakt het lekkerst in dit Hurricane cocktailglas met een persoonlijke gravure erop. Kies uit drie leuke designs en personaliseer het dan met de naam van de ontvanger. Een uniek en persoonlijk cadeau dat iedereen wel wil ontvangen!

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Klantenservice: 020-808 28 08
  • 30 dagen gratis retourneren*
  • Gratis verzending vanaf € 60,-

*dit geldt niet voor gepersonaliseerde producten

Vanaf € 14,90
- +
Incl. BTW, excl. verzendkosten.

* Verplichte velden

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Klantenservice: 020-808 28 08
  • 30 dagen gratis retourneren*
  • Gratis verzending vanaf € 60,-

*dit geldt niet voor gepersonaliseerde producten

Productbeschrijving

Details

Een temperamentvolle, zonnige cocktail hoort in een passend glas. Dit exotische model cocktailglas is een musthave voor cocktailliefhebbers. Het design met het zonnescherm geeft de cocktails een zonnige look, maar ook de palm doet hier niet aan onder. Tot slot kun je nog kiezen voor de piraat, die net zo stijlvol is weergegeven als de andere afbeeldingen.

Kies bij de bestelling het passende design en vul de naam in van degene die het cocktailglas cadeau krijgt. Dat kan de naam van een goede vriend of vriendin zijn, maar ook je eigen naam past natuurlijk goed. De doorzichtige gravure ziet er altijd weer anders uit, omdat de kleur van de cocktail ook verschilt van cocktail tot cocktail. Dat maakt dit glas zo bijzonder.

Samba, strand, muziek en een feestelijke sfeer zijn ingrediënten die bij een zomers cocktailfeestje horen. Een Long Island Iced Tea, een Sex On The Beach of een Piña Colada: in dit Hurricane cocktailglas voelen alle beroemde en ook mindere beroemde cocktails zich prima op hun gemak. Bovendien drinkt het gemakkelijk en smaakt een cocktail uit een speciaal cocktailglas nu eenmaal veel lekkerder dan uit een doorsnee longdrinkglas. Een origineel en persoonlijk cadeau-idee voor liefhebbers van cocktails!

Productdetails

Volume: 46,5 cl
Productbeoordelingen
Schrijf je eigen review
2018-07-19T13:00:11+00:00