Contact

Mr. Mops hondenmasker

€ 79,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

Levertijd 3-5 dagen

Een cadeau exclusief bedoelt voor grappenmakers! Dit realistische hondenmasker van Mr. Mops maakt van elk persoon in no-time een realistische hond met een semi-intelligente uitstraling.

Other customers bought

Productbeschrijving

Heb je altijd al een keer als hond door het leven willen gaan? Dan hoef je nu niet langer te wachten. Het hilarische en super realistische hondenmasker van Mr Mops is zo goed ontworpen dat je je echt even als hond kan gedragen, of natuurlijk misdragen. Dit masker is perfect voor grappenmakers die even de aandacht willen afleiden van het dagelijkse leven.

Het Mr. Mops hondenmasker is perfect ontworpen als realistisch lijkend hondengezicht. Het materiaal is gemaakt van kunstbont en ziet er uit en voelt als een echte hondenvacht. Maar maak je geen zorgen want voor dit kunstbont zijn natuurlijk geen echte honden gebruikt. Naast de realistische structuur heeft het masker ook een kraag waarmee je je eigen nek en keel heel subtiel kan verbergen. Daarnaast heeft het masker gaten bij de ogen zodat je kan zien hoe mensen op je reageren, en natuurlijk ook waar je heen loopt. Maar alsof dat nog niet genoeg was heeft het masker banden die je kan bevestigen aan je kin waardoor je tijdens het praten de mond van het masker ook mee kan laten bewegen. Zo lijkt het net alsof de hond echt kan praten.

Dit masker is helemaal compleet om op kostuumfeestjes gegarandeerd het leukste en best uitziende masker te hebben. Probeer de strijd aan te gaan met je eigen hond of een hond op straat en zie hoe deze reageert!

Productdetails

  • Materiaal: 75% polyester, 25 % polyvinylchloride
  • Met kinband die je aan je kaak kan bewegen om spraak te simuleren 
  • Met (nep)bont hals die om je nek kan worden gebonden 
  • Universele maat 
  • Met gaten voor je ogen
  •  

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-10-21T09:25:46+00:00