Contact

Houten zwaard met naam

€ 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Een moderne ridder kan niet zonder dit houten zwaard met de eigen naam erop. Op de greep van het kinderzwaard kun je de naam van de trotse eigenaar laten graveren. Een ideaal en personaliseerbaar cadeau voor strijdlustige kinderen tussen 3 en 8 jaar. Vooral jongens worden enthousiast wanneer ze als ridder het kwaad mogen bestrijden!

* Verplichte velden

€ 14,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Een slap, plastic zwaard is niets voor echte ridders. Dit houten kinderzwaard lijkt veel meer op de zwaarden die de ridders vroeger bij zich hadden om ten strijde te trekken. Zowel jongens als meisjes houden van dit stuk speelgoed om draken, heksen en monsters op de vlucht te jagen. Het kind is extra trots als hij of zij dit met een zwaard kan doen waar de eigen naam op gegraveerd staat.

Er zijn 10 tekens beschikbaar om bijvoorbeeld 'Martin' of 'Sandra' op de greep van het houten zwaard te laten graveren. 's Avonds staat het zwaard vast en zeker in de buurt van het bed in de kinderkamer, zodat de kleine met een gerust hart slapen kan. Immers, ongewenste bezoekers dienen op tijd te worden afgeschrikt en dat gaat het beste met dit stoere houten zwaard.

Kinderen vanaf 3 jaar kunnen al met dit zwaard spelen en hun fantasie de vrije loop laten. Door het persoonlijke karakter onderscheidt dit zwaard zich van alle andere zwaarden. Dat is voor kinderen heel belangrijk, want zo kunnen ze zelfverzekerd met hun eigen zwaard ten strijde trekken. Een prima cadeau voor een verjaardag of als beloning voor een goede prestatie tussendoor.

Productdetails

Houten zwaard met naam

  • Personaliseerbaar met naam (geen speciale tekens)
  • Materiaal: hout
  • Lengte: ca. 60 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-11-30T07:22:45+00:00