Contact

Houten sieradendoosje met gravure

€ 39,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Eenvoudig en stijlvol, zo kun je dit houten sieradendoosje het beste bestempelen. Trek je de lade open, dan klapt het deksel omhoog. Op de bovenkant van het deksel staat een persoonlijke tekst gegraveerd, op de achterkant bevindt zich een spiegel. Een elegant en doordacht cadeau om ringen en andere sieraden in op te bergen.

€ 39,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Dit is geen sieradendoosje dat met bonte kleuren en grote letters om alle aandacht vraagt. In tegendeel, bij dit houten exemplaar is eenvoud de stijl. Dat geldt vooral voor het dessin, want de techniek is zeer doordacht. Trek je aan de metalen handgreep, dan klapt automatisch het deksel omhoog en kijk je in een spiegel. Een van de drie vakken is speciaal ingericht om ringen op te bergen. Afhankelijk van de grootte passen er 14 tot 21 stuks in. 

De andere twee vakken zijn voor alle andere sieraden bedoeld. Het vak direct onder de spiegel is groot genoeg voor arm- en haarbanden, het andere vak is eerder geschikt voor kleinere accessoires zoals oorbellen of kettingen

De zijkanten van dit houten sieradendoosje zijn net als de handgreep van wit metaal. Door de hout-metaal combinatie krijgt het doosje een eigenzinnige, moderne look. De prachtige sierletters op het deksel vormen het highlight van dit personaliseerbare cadeau. Verzin een mooie spreuk voor een vriendin of kennis. Je kunt ook een regel gebruiken om de datum vast te leggen van bijvoorbeeld de trouw- of verjaardag. Dit houten sieradendoosje is een origineel cadeau voor iemand die veel waarde aan haar sieraden hecht!

Productdetails

Houten sieradendoosje met gravure

  • Met gravure op de bovenkant – geen speciale tekens gebruiken
  • Deksel opent zich bij het uittrekken van de lade
  • Een ringvakje, 2 sieradenvakjes
  • Afmeting: 23,5 x 14,5 x 5,7 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-02-25T15:54:22+00:00