Contact

Houder voor geboortecertificaat met gravure

€ 59,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Een geboortecertificaat is een waardevol document dat het verdient om in stijl te worden opgeborgen. In deze verzilverde houder kun je op stijlvolle wijze een opgerold geboortecertificaat kwijt. Niet alleen ziet het er supermooi en heel officieel uit, ook is het nog eens heel persoonlijk. Op dit cadeautje kun je namelijk de naam van de kleine laten graveren.

* Verplichte velden

€ 59,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze houder voor geboortecertificaten kun je met recht een hoogwaardig en origineel cadeau noemen. Het stijlvolle en elegante ontwerp is helemaal toegespitst op het kersverse kindje. Met een schattig beertje en een persoonlijke gravure is dit cadeau een prachtig geschenk om te geven bij een geboorte.

De twee kleine beertjes op de houder zullen waken over de oorkonde die er veilig en wel in is opgeborgen. De houder wordt gesloten met een sierlijk strikje, wat dit ontwerp nog eens extra elegant maakt.

Aan de linkerzijde van de houder staat, tussen de sterren geschreven, de tekst 'birth certificate'. Aan de rechterzijde staat een banner waarop je de naam van de baby kunt laten graveren. Aan de uiteinden zitten de beertjes, die het ontwerp op liefdevolle wijze afmaken. Een feestelijk en lief cadeautje met klasse, dat met zijn elegante uitstraling een perfecte verrassing voor een aanstaand ouderpaar is.

Productdetails

  • Geboortecertificaathouder in geschenkverpakking
  • Hoogwaardig verzilverd
  • Met gravure (geen speciale tekens mogelijk)
  • Kleur: glanzend zilver
  • Afmetingen: 24 × Ø 3,2 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-11-30T12:10:46+00:00