Contact
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Nieuwe tekst toevoegen
Arial
  • Maximale afbeeldingsgroote: 10MB
  • Toegestane bestandstypes: gif, jpg, jpeg, png, bmp
Of Drag & Drop
Quality of selected imagel

Hoofdkussen (40 x 80 cm) met foto

€ 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

Levertijd 3-5 dagen

Een panoramafoto om op te slapen: Dit extralange hoofdkussen kun je voorzien van een foto die op hoge kwaliteit wordt gedrukt, waardoor zelfs de kleinste details goed zichtbaar zijn. Het lange kussen is perfect om lekker samen op te slapen, dus waarom niet kiezen voor bijvoorbeeld een romantische foto?

* Verplichte velden

€ 24,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Een schoon geweten was tot nu toe het beste om je hoofd op te laten rusten, maar dat schone geweten is nu van de troon gestoten door iets beter: Dit comfortabele hoofdkussen met een mooier afbeelding of foto erop. Dit cadeautje maakt van lekker liggen een feestje!

Het hoofdkussen heeft een formaat van 40 x 80 centimeter en is daarmee perfect geschikt voor panoramafoto’s. Maar wees vooral creatief, want het hoeft niet per se een foto te zijn die je op dit kussen laat drukken. Je kunt ook kiezen voor een zelfgemaakte collage of afbeelding, bijvoorbeeld.

Wat je ook op dit kussen laat drukken, de drukkwaliteit zorgt voor een haarscherp beeld. Zorg er dus voor dat je een foto of afbeelding op een hoge resolutie inlevert, dan komt die prachtige druk helemaal in orde. Een mooi persoonlijk cadeautje waarmee je vele kanten op kan: Laat je inspiratie de vrije loop!

Productdetails

Hoofdkussen (40 x 80 cm) met foto Met zachte buitenhoes Hoogwaardige foto-opdruk Met ritssluiting Materiaal: polyester, microvezel Kleur: wit Grootte: ca. 80 × 40 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2022-11-29T12:50:56+00:00