Contact

Toiletpapier "100 dollarbiljet"

€ 6,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Zo rijk zijn dat je niet meer weet wat je met je geld moet doen. Deze fantasie komt met dit cadeau een stukje dichterbij. De toiletrol is bedrukt met authentiek uitziende 100 Dollar biljetten en geven je meteen een gevoel van rijkdom. Een perfect cadeau voor iedereen die zich even een moment rijk wil voelen.

Other customers bought

Productbeschrijving

Wie droomt er nou niet van om zo veel geld te hebben dat je alles kan kopen wat je maar wilt. Dat je zo veel geld hebt dat je er als Dagobert Duck in kan zwemmen, al is muntgeld natuurlijk niet zo comfortabel. Deze Honderd Dollar Biljet Toiletpapier rol met 100 Dollar biljetten opdruk is gelukkig wël zeer comfortabel en geeft je toch het idee dat je geld te over hebt. Waan je even de koning of koningin van je eigen huis en deel dat gevoel met vrienden door je badkamer vol te stoppen met geldrollen.

De Honderd Dollar Biljet Toiletpapier rol is gemaakt van 3-laags zacht papier en heeft op elk velletje een exacte replica van een 100 Dollar biljet. Denk maar eens na hoe veel geld dat zou zijn als het allemaal echt geld zou zijn! Natuurlijk is dit geen echt geld maar wel een fantastisch cadeau voor hem. Je badkamer of toilet wordt een rijke omgeving waar iedereen zich meteen op zijn gemak kan voelen.

Pas op voor dieven want deze rol is zo authentiek gemaakt dat het net echt geld lijkt. Het is haast zonde om door te spoelen maar daar is deze rol Honderd Dollar Biljet Toiletpapier van Cadeautjes.nl wel voor gemaakt.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-10T01:48:21+00:00