Contact

Hertenspiesjes van roestvrijstaal

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Met dit cadeautje wordt je als gast de attractie van het feestje. Want wie met deze leuke spiesjes in z’n handen staat trekt al gauw de aandacht. De spiesjes zijn met hun hertenkop aan de bovenzijde een leuke manier om kleine hapjes te presenteren aan je bezoekers.

Other customers bought

Productbeschrijving

Wie op zoek is naar een klein en nuttig cadeautje om mee te brengen naar een tuinfeestje, barbecue of verenigingsfeest kan deze leuke spiesjes wellicht waarderen: Deze partyspiesjes zijn namelijk niet alleen van een degelijke kwaliteit, ze zien er ook té leuk uit.

De bovenkant van de van edelstaal gemaakt spiesjes vormen een hertenkop, zoals je die wel kent van de clichéjagerstrofee – met als groot voordeel dat er voor deze trofee geen dier heeft moeten lijden. De spiesjes lenen zich dan ook niet alleen voor vlees, maar ook voor groenten, olijven en kaasjes bijvoorbeeld.

De stevige vervaardiging van edelstaal zorgt er bovendien voor dat deze spiesjes hygiënisch zijn en lang mee gaan. En als het feestje voorbij is kan de gastheer- of vrouw die je dit setje cadeau hebt gedaan ze altijd later weer eens gebruiken. Eet smakelijk!

Productdetails

  • Hertenspiesjes van edelstaal
  • Spiesjes in hertenkopdesign
  • Grootte: 13 cm x 4,5 cm
  • Materiaal: edelstaal

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2021-11-26T22:42:07+00:00