Contact

Hartvormig fotokussen "Only You"

€ 19,90
Incl. btw
- +
Met dit mooie hartvormig fotokussen ´Only You´ heb je een heerlijk zacht cadeau om een leuke foto van jezelf en jouw grote liefde in te bewaren. Een ideaal romantisch en persoonlijk cadeau.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Op Valentijnsdag of een huwelijksjubileum is het leuk om een cadeau te geven dat zowel romantisch als persoonlijk is en doet denken aan jou en jouw liefde. Dit hartvormig fotokussen ''Only You'' is een perfecte manier om dit op een leuke en zachte manier te combineren. Met het fotoframe midden in het kussen kan je van dit kussen precies het cadeau maken wat jij het liefste wilt geven en welke het beste past bij jouw relatie.

Dit mooie rode hartvormige kussen is leuk versierd met een lief beertje en de tekst ''Only You''. In het midden heeft het kussen een vlak ingebouwd waar jij een leuke, lieve of romantische foto in kan bewaren om dit cadeau extra persoonlijk te maken. Het kussen heeft een formaat van 36 x 30 cm en heeft ruimte voor een foto van standaard foto formaat (10 x 15,5 cm). Hij is gemaakt van een synthetische stof en daardoor lekker zacht en knuffelbaar. Met een romantische, bijzondere of juist gekke foto kan je dit kussen tot een persoonlijk cadeau maken die je zal blijven herinneren aan leuke momenten. Ideaal om te geven en natuurlijk nog leuker om als cadeau te krijgen voor op al die romantische dagen. Ook leuk om aan een beste vriend of vriendin te geven en deze persoon even te laten weten hoeveel deze persoon en jullie vriendschap voor jou waard is.

Productdetails

  • Kleur: rood
  • Formaat: 36 x 30 cm
  • Geschikt voor een foto in standaard formaat (15,5 x 10 cm)
  • Materiaal: 100% polyester
  • Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-30T21:51:34+00:00