Contact

Hartkussen met armen & naam

€ 19,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Als je verliefd bent, wil je het liefst zo vaak mogelijk bij de ander zijn, maar helaas kan dat niet altijd. Dit kussen is precies wat je nodig hebt als je een paar dagen en nachten zonder je geliefde moet! Laat zijn of haar naam op het hart borduren en kies een datum die bijzonder voor jullie is. Als jij er niet bent, neemt dit knuffelkussen je plaats is, en zal je geliefde omarmen met zijn lange armen. Totdat jij er weer bent om het over te nemen natuurlijk!
  

* Verplichte velden

€ 19,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Er gaat niets boven een hartstochtelijke omarming en als je partner dan even niet in de buurt is, komt dit persoonlijke cadeau mooi van pas. En je hoeft niet eens jaloers te zijn!

Laat de naam van je partner op het kussen borduren en kies een passende datum. Denk hierbij aan de jullie eerste date, de dag dat jullie elkaar ontmoetten of een andere datum die iets bijzonders voor jullie betekent. Met dit hart van polyester kun je urenlang knuffelen. Doe het wel als er niemand in de buurt is. Anders ziet het er misschien een beetje raar uit.

Dit is een leuk en origineel cadeau op Valentijnsdag of als spontaan cadeau tussendoor om de ander op een lekkere knuffel te trakteren. Daar kan jouw vriend of vriendin vervolgens ook van genieten als jij een keertje niet binnen handbereik bent!

Productdetails

  • Rood kussen in hartvorm met 2 armen
  • Opdruk van naam en datum naar keuze
  • Gebruik a.u.b. geen speciale tekens
  • Wasvoorschrift: handwas aanbevolen
  • Materiaal: 100% polyester

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-03-07T06:19:44+00:00