Contact

Hart-sculptuur met gravure van Leonardo

€ 49,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +
Dit is een cadeautje dat meer zegt dan duizend woorden. Het hartvormige sculptuur is een liefdevolle eyecatcher die zonder twijfel een prominente plek in de kamer krijgt wanneer je het cadeau hebt gegeven. Het sierlijke hartje leent zich perfect als verrassing voor Valentijnsdag, maar kan ook op andere gelegenheden worden gegeven als uiting van liefde.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Je gevoelens voor iemand uiten, dat valt nog niet altijd mee. Gelukkig hebben we er daarom een symbool voor uitgevonden, zodat je niet hoeft te struikelen over je woorden. Dit symbool kennen we allemaal en wie het ziet, weet gelijk wat de boodschap is.

We hebben het natuurlijk over een hartje, het rode teken der liefde. Dit sculptuur is een van de meest sierlijke varianten, bedoeld om een modern interieur op liefdevolle wijze aan te vullen. Een klein kunstwerk dat op subtiele wijze zegt: “Ik hou van jou!” En als je toch extra tekst nodig hebt, is dat geen enkel probleem, want de sokkel kun je voorzien van een persoonlijke gravure!

Het sculptuur van valt niet alleen op dankzij zijn sierlijke vorm, maar ook dankzij de glanzende rode kleur. Een geschenk waarmee je een geliefde overtuigend kunt verrassen. Je kunt het geven aan je geliefde, waarmee je al jaren lang samen bent, of aan een geheime liefde die je nog moet overtuigen. Dat zal met een sierlijk hartje als dit vast en zeker geen probleem zijn.

Productdetails

  • Leonardo: Hart-sculptuur met gravure
  • Sculptuur met sokkel
  • Met persoonlijke gravure op sokkel (geen speciale tekens mogelijk)
  • Kleur: rood
  • Afmetingen: ca. 23 x 20 x 8

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-02-26T10:31:29+00:00