Contact

Handwarmer "Kikkerkoning"

€ 6,90
Incl. btw
- +
Alle prinsessen in koude landen opgelet! Het is tijd om je eigen lot in handen te nemen. Want als je je droomprins nog niet hebt ontmoet, en je dus niemand hebt om je handen warm bij te houden, is er nu deze heerlijke handenwarmer inclusief herbruikbare gelpad! Geweldig cadeau!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Kikkers staan er niet echt om bekend dat ze hele warmbloedige dieren zijn. En dat is nu net het probleem van alle meisjes en vrouwen die nog niet door hun droomprins wakker zijn gekust en tot volledige prinses-heid zijn omgetoverd. Ze blijven net als kikkers met koude handen lopen in de winter. Vreselijk, want waar kunnen ze hun handen warmen? Maar nu hoeven alle prinsessen in koude landen niet meer getreurd te zijn als hun prins zich nog niet heeft aangeboden.

Met deze handige handenwarmer hoef je nooit meer koude handen te hebben! Door de speciale gelmassa in zijn binnenste kun je, door de gel eenvoudigweg te breken, de warmte vrij laten komen. Heerlijke warmen handen krijg je dus! En thuis kan je de gelpads in een pannetje met warm water koken om ze weer makkelijk te her-activeren. Dus telkens als je op pad gaat, bijvoorbeeld om die prins van je te zoeken, kun je dat doen met warme handen!

Eindelijk gerechtigheid voor alle prinsessen met koude handen. Natuurlijk ook een super leuk cadeautje voor je vriendin die met koude handen kampt! Super lief en wollig cadeautje, voor een hele warme winter! Nu te koop op Cadeautjes.nl, voor altijd warme handen!

Productdetails

  • Gelpad met omhulsel van 100% wol
  • Afmetingen: ca 13 x 8 cm.
  • Gelpad: activeren door om te buigen en te eractiveren door te koken

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-12-03T15:05:20+00:00