Contact

Handdoek ''Bloedbad''

€ 13,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Deze handdoek is niet geschikt voor mensen met een zwakke maag! De handdoek ''Bloedbad'' is een grappig cadeau-idee voor in de badkamer! Perfect voor iedereen met een luguber gevoel voor humor.

Other customers bought

Productbeschrijving

Pas op, deze handdoek is niet geschikt voor tere zieltjes! Niet iedereen zal staan te springen wanneer deze handdoek op hem of haar wacht na het handenwassen maar horrofans worden hier gegarandeerd blij van. Op de handdoek staan twee bloedrode handen afgedrukt, versierd met bloeddruppels, alsof een personage uit de film "Saw" zich er zojuist mee heeft afgedroogd.

Hang de handdoek over een rekje of leg hem op je badkamervloer en iedereen die de kamer betreedt zal een paar keer met zijn ogen moeten knipperen om er zeker van te zijn dat het niet om een crime scene gaat. De handdoek is natuurlijk een topcadeau voor iemand die houdt van griezelen en het leuk vindt om andere mensen de stuipen op het lijf jagen!

Ook al oogt hij wat agressief, de handdoek is heerlijk zacht, absorbeert goed en is daardoor perfect voor dagelijks gebruik.  Deze handdoek "Bloedbad" is een grappig cadeau-idee voor liefhebbers van horrors die altijd wel in zijn voor een grapje!

Productdetails

  • Handdoek ''Bloedbad''
  • 100% katoen
  • Kleur: wit met rood
  • Afmetingen: 68 x 43 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-10-24T05:38:26+00:00