Contact

Groente uitsteek vormen - Vegetarisch vlees voor op de BBQ!

€ 12,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +
Nu hoeven vegetariers nooit meer te klagen dat ze zo weinig lekkere dingen kunnen eten als je gaat bbq-en. Want met deze leuke uitsteekvormen tover je courgettes, aubergines en andere groentje in een handomdraai om in stukjes vlees. Bak de op de BBQ en klaar is kees. Een feest voor vegetariërs en vleeseters, want nu kan iedereen hetzelfde eten en is iedereen blij! Hoewel de vegetariers misschien wel even zullen schrikken!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Altijd dat gedoe bij een BBQ - wie eet er vlees, en wie niet? En wat maak je dan klaar op de BBQ , zonder dat de BBQ zelf er ook niets meer van begrijpt. Want vlees is gewoon het lekkerste klaar te maken op een BBQ. En daarvoor zijn deze uitsteekvormen precies bedoeld. Niet langer hoef je te vragen wie er vlees eet en wie niet. Vanaf nu krijgt iedereen een lekker kippenpootje, een lekkere worst en een botje om op te knagen.Geen gedoe meer.

En ja, de vegetariers zullen misschien eerst nog wat protesteren, maar wacht maar tot ze deze lekkere stukjes vlees hebben gezien. Waarschijnlijk willen ze nooit meer iets anders! Een super leuk cadeau voor alle vegetariërs maar juist ook voor je vlees-etende vrienden die nooit weten wat ze met die vegetariers aan moeten. Vanaf nu kan iedereen lekker smullen van het lekkers dat de BBQ af komt. En dat is toch waar het om gaat! Gezelligheid, lekker eten. Met deze leuke set van drie uitsteekvormen krijg je dat zeker goed voor elkaar! Ook leuk voor kinderen die nu ook leuk mee kunnen helpen bij het bereiden van het voedsel.

Productdetails

  • Set van drie uitsteekvormen: kippenpoot, braadworst en botje
  • Materiaal: roestvrijstaal.
  • Afmetingen: ca 10 x 4 x 2,5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-12-01T09:38:19+00:00