Contact

Groente en fruit scheermes

€ 9,90
Incl. btw
- +
Vanaf nu geef je zelfs je aardappelen en appels een luxe scheerbeurt met dit Groente en fruit scheermes. Het perfecte cadeau om mannen eindelijk eens aan de slag te krijgen in de keuken.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Eigenlijk is dit cadeau veel minder vreemd dan het lijkt; een scheermes voor groente en fruit. Perfect om de schil er dunnetjes af te halen zonder de rest van de vrucht kapot te snijden. Maar misschien is het mooiste van dit scheermes nog wel het feit dat iedereen weet hoe hij te gebruiken is. Daardoor heeft niemand meer een excuus om niet eventjes mee te helpen in de keuken.

Het Groente en fruit scheermes is ideaal om je groentes en fruit goed te schillen zonder hier uren mee bezig te zijn. En met veel minder risico om jezelf in je vingers te snijden. Daarnaast is het scheermes fantastisch voor in de keuken door zijn mooie en iconische vormgeving. Gasten zullen denken dat je jezelf hebt staan scheren in de keuken tot je ze uitlegt wat het echt is. En samen met die uitleg kan iedereen hem meteen even uittesten en daarmee z´n steentje bijdragen aan de maaltijd van de avond. Uniek, handig en geschikt voor iedereen die graag in de keuken staat, of juist minder graag in de keuken staat.

Met het Groenten en fruit scheermes wordt koken een plezierige taak en hoef je geen dure en smakeloze voorgeschilde groentes en fruit te kopen om een goede maaltijd op tafel te kunnen zetten.

Productdetails

  • Kunststof handvat 
  • Formaat: 13x6x1 cm 

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-12-03T14:17:33+00:00