Contact

Grappige wijnkurk "Coq au Vin"

€ 11,90
Incl. btw
- +
''Coq au Vin'' is een traditioneel Frans nationaal gerecht, maar dit gerecht is nu wel op een hele grappige en humoristische manier geïnterpreteerd. Met deze wijnkurk wordt de vertaling ervan namelijk wel heel letterlijk genomen: in de wijnfles zit daadwerkelijk een haan. En wel eentje van rubber! Deze geniale kurk is een perfect idee voor vrienden die van Frans eten houden en voor iedereen die een goed gevoel voor humor heeft.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Heb jij ook zulke vrienden en familieleden die ieder jaar naar Frankrijk gaan? En die ook thuis vooral naar Franse restaurants gaan? Waarschijnlijk waarderen ze dan niet alleen de Franse keuken, maar ook de wijnen die daar gemaakt worden. Als jij de volgende keer voor een etentje uitgenodigd wordt, zal dit kleine cadeautje zeker inslaan als een bom! Het zorgt gegarandeerd voor de slappe lach. Daarnaast is het ook nog eens een hele functionele verrassing. Ten eerste is deze wijnkurk ''Coq au Vin'' een hele grappige verwijzing naar het traditionele Franse gerecht, waarbij een haan in wijn gekookt wordt. Op dit recept zijn talloze variaties mogelijk en deze wijnkurk is er dus ook eentje! Ook onze haan is eigenlijk dood en steekt in de wijn. In de wijnfles welteverstaan.

Om de wijn bij het (Franse) eten daadwerkelijk te huldigen, is deze wijnkurk helemaal perfect om in de sfeer te komen. Dus als je een fles niet meteen helemaal leeg maakt, kan het oxideren gestopt worden. Zelfs de laatste druppel in de fles smaakt dan na een paar dagen nog heerlijk. Deze wijnstopper is een grappig cadeau voor iedereen die een flink gevoel voor humeur heeft en graag een wijntje bij het eten drinkt. Wij zijn in ieder geval helemaal overtuigd!

Productdetails

  • Materiaal: siliconen
  • Sluit wijnflessen goed af
  • Vaatwasserbestendig

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-26T05:42:28+00:00