Contact

Grappige smartphone-luidspreker “Hoorn”

€ 6,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Met je smartphone eens flink de aandacht trekken door het volume op te voeren. Dat kan als je hem in deze grappige luidspreker in de vorm van een hoorn plaatst. Een leuke manier om je mobieltje om te toveren tot een muzikale blikvanger. Deze luidspreker van gerecycled karton is een origineel cadeau voor muziekliefhebbers.

Other customers bought

Productbeschrijving

Maak van je mobiele telefoon een stereo-installatie. Dat kan met deze luidspreker die voor honderd procent uit gerecycled papier bestaat. Door deze materiaalkeuze weegt de luidspreker slechts 40 gram. Hij werkt volgens natuurkundige principes en daardoor heb je hiervoor noch batterijen, noch een stroomaansluiting nodig. Daarmee is deze "hoorn“ ook een bijzonder energievriendelijk accessoire.

Bovendien is deze grappige smartphoneluidspreker “Hoorn” milieuvriendelijk, omdat al het materiaal uit de recycling stamt. Dus ecologisch gezien gooit dit leuke accessoire eveneens hoge ogen. Het is een fantastische blikvanger op feestjes, hoewel het eerder het geluid is wat wordt opgevangen dan de blikken. Handig tijdens een picknick, want je mobieltje heb je sowieso wel bij je.

Deze grappige smartphone-luidspreker “Hoorn” is een origineel cadeau voor liefhebbers van gadgets en degene die van muziek houdt. Heb je deze luidspreker op zak, dan kun je altijd en overal spontaan een klein feestje bouwen. Voor je het weet heb je al wat luisteraars om je heen verzameld en is de stemming in het park opeens swingender en levendiger dan ooit. Natuurlijk is het geluid niet te vergelijken met dat van een dj tijdens een stadionconcert, maar in kleine kring zorgt hij wel altijd voor een vrolijke noot!

Productdetails

Grappige smartphone-luidspreker “Hoorn”

  • 100 % recycling karton
  • Afmeting: 12 x 17 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-05-18T20:38:33+00:00