Contact

Goudkleurig liefdesslot met gravure

€ 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Echte liefde gaat niet over een dag ijs, maar als je iemand dit cadeautje geeft, zit het wel goed. Laat zien wat je voor elkaar voelt en vereeuwig deze liefde met dit romantische liefdesslot. Dit liefdevolle cadeau kan worden gepersonaliseerd met een gravure voor een extra persoonlijke touch!

* Verplichte velden

€ 24,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Voor altijd samen – dit liefdesslot symboliseert een onverbreekbare band tussen twee mensen. Niets is zo heerlijk als dolverliefd zijn en te weten dat het wederzijds is. Hoe kan je deze gevoelens beter onder woorden brengen dan met een liefdesslotje met jullie namen erop?

Dit goudkleurige exemplaar met naamsgravure is ook leuk als cadeau voor ouders of een bevriend stelletje voor hun jubileum. Het slotje wordt geleverd met een sleutel. Je hoeft dus niet meer één locatie uit te kiezen om jullie liefde tentoon te stellen, het hartje kan weer ontgrendeld worden en op een andere plek worden gehangen. Ga voor de zekerheid wel even na of het op de gewenste locatie is toegestaan om slotjes te bevestigen! 

Je kunt deze hartjes natuurlijk ook gewoon thuis ophangen, op een plek waar je er zelf iedere dag van kunt genieten. Een liefdevol cadeau!

Productdetails

  • Liefdesslotje in goudkleur met gravure in de vorm van twee hartjes
  • Extra lange beugel
  • Afmetingen: 4,8 x 9,6 cm x 0,7 cm
  • Gewicht: 87 g
  • Met persoonlijke gravure - speciale tekens kunnen niet gegraveerd worden

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-06-15T12:03:45+00:00