Contact

Gouden oorbel “Vlinder” met zirkoniumkristallen

€ 77,90
Incl. btw
- +
Deze oorbellen zijn te lief om niet cadeau te doen. De sierlijke sieraden in de vorm van een vlindertje zijn gemaakt van 8-karaats goud en belegd met fonkelende zirkoniumkristallen. Een klassiek cadeautje waar pure liefde vanaf straalt en dat de gelukkige ontvanger altijd graag zal dragen.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Wie de vorm van een vlinder ziet wordt gelijk overvallen door een licht en liefdevol gevoel. Dat is niet voor niets, we associëren het sierlijke insect namelijk niet alleen met het altijd prettige voorjaar maar ook met de liefde. Iedereen heeft weleens vlinders in de buik!

Met dit cadeautje hoef je de vlinders echter niet te beperken tot het buikje. Je kan ze ook gewoon in je oren dragen. Deze sierlijke gouden vlinders zitten daar dan ook helemaal goed! De oorbellen zijn gemaakt van 8-karaats goud en belegd met fonkelende zirkoniumstenen, wat ze een elegante, klassieke en stijlvolle look meegeeft.

Een cadeautje dat zomaar eens bij de favoriete sieraden van de ontvanger kan gaan horen en vast en zeker vaak en graag gedragen zal worden. Leuk om te geven op een verjaardag, jubileum of op een andere gelegenheid waarop je een liefhebber van sieraden kunt verrassen.

Productdetails

Gouden oorbel “Vlinder” met zirkoniumkristallen

  • Merk: Unique
  • Materiaal: goud, zirkoniumkristallen
  • Gepolijste oppervlakte
  • Belegd met zirkoniumstenen
  • Grootte: 7,6 x 8,5 x 1,7 mm
  • Gewicht 1,3 gr

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2020-11-25T09:36:19+00:00