Contact

Gouden ketting "Ster" met gravure

€ 79,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Met dit geschenk laat je aan je geliefde zien wie de echte ster is volgens jou, want dat is hij of zij natuurlijk. Deze gouden ster kun je laten voorzien van een persoonlijke gravure, waarmee je dit cadeautje net dat beetje extra geeft. Een geschenk waarmee je zeker indruk zult maken!
  

* Verplichte velden

€ 79,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Hoe persoonlijker het cadeau, hoe groter de vreugde bij de ontvanger zal zijn. Met deze sierlijke ketting zit je wat dat betreft helemaal goed, want de grote gouden ster die de hanger vormt, kun je laten voorzien van een persoonlijke gravure.

Dit sierlijke accessoire ziet er niet alleen gaaf uit, het past dankzij het stijlvolle design bij vele verschillende outfits en laat zich ook goed met andere sieraden combineren. De elegante gouden look wordt gecreëerd door een speciale techniek uit de VS, waarbij metaal wordt verrijkt met zo’n 5% aan 14-karaats goud.

Deze ketting is 45 centimeter aan pure liefde. Een perfect geschenk voor Valentijnsdag dus, waarbij de persoonlijke gravure voor nog meer vreugde zal zorgen bij de ontvanger. Maar ook op een verjaardag of bij een andere bijzondere gelegenheid zul je met dit cadeau zeker verrassen.

Productdetails

  • Met gouden ster als hanger
  • Met persoonlijke gravure (geen speciale tekens mogelijk)
  • Materiaal: “gold filled” metaal 
  • Lengte ketting: 45

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2021-02-25T08:41:14+00:00