Hulp nodig?

Meer afbeeldingen

Golfspeler in glazen blok met gravure

4-6 werkdagen

De afslag op de golfbaan is hier gedetailleerd in beeld gebracht met de modernste lastertechniek. De driedimensionale golfspeler heeft de bal net geslagen. Door de mogelijkheid een boodschap in het glas te graveren is dit een prachtig te personaliseren cadeau!

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Klantenservice: 020-808 28 08
  • 30 dagen gratis retourneren*
  • Gratis verzending vanaf € 60,-

*dit geldt niet voor gepersonaliseerde producten

Vanaf € 39,90
- +
Incl. BTW, excl. verzendkosten.

* Verplichte velden

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Klantenservice: 020-808 28 08
  • 30 dagen gratis retourneren*
  • Gratis verzending vanaf € 60,-

*dit geldt niet voor gepersonaliseerde producten

Productbeschrijving

Details

Deze gedetailleerd vormgegeven golfspeler in een glazen blok is een modern en stijlvol decoratiestuk. Een perfect cadeau voor de golfliefhebber! Hij past zowel op het bureau thuis in de studeerkamer als op het kantoor. Vanwege de fijne lasertechniek zijn vele details goed te zien, zoals de mimiek van de persoon, de vouwen in de broek en de juiste positie van de handen.

Op dit driedimensionale cadeau kan met maar liefst 30 tekens een persoonlijke boodschap worden achtergelaten. Een leuke manier om iemand te feliciteren of vanwege een andere aanleiding geluk te wensen. Door het persoonlijke karakter van deze golfspeler in het glazen blok onderscheidt dit cadeau zich van vele andere cadeaus. Het is stukje herinnering, gevangen in een vorm die bij de ontvanger past.

Bij een golfspeler past dit cadeau net zo goed als een kopje bij een schotel, maar je kunt het ook aan iemand schenken die er al zo lang over praat dat hij golf wil spelen. Dit cadeau kan het laatste zetje zijn om zich dan eindelijk eens aan te melden en ook een balletje te slaan. Het kan onder vrienden ook een leuk cadeautje voor de beste speler zijn. Dat kan er een leuke tekst op worden gezet in de trend van 'Ik was de beste' of 'Kampioen vriendenkring'. Kortom, door de persoonlijke tekst biedt dit cadeau vele mogelijkheden om gebruikt te worden.

Productdetails

  • Let op! geen speciale tekens mogelijk.
Productbeoordelingen
Schrijf je eigen review
^2018-05-26T23:31:10+00:00