Contact

Glasmarkers "Vlinders"

€ 11,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +
Wat een mooie en kleurrijke gasten! De prachtige en fleurige vlinders hebben ons verraden dat zij graag eregast willen zijn op het volgende verjaardag, bruiloft of ander feestje. En daarbij hebben ze beloofd niets van alle hapjes op te eten, maar ze zullen jouw gasten eerder een dienst bewijzen: zij zullen ervoor zorgen dat niemand zijn glas zal hoeven zoeken. Een schattig hebbedingetje voor op feestjes!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Vlinders zijn prachtige en grandiose wezens! Allereerst zien ze er natuurlijk altijd prachtig uit met hun kleurrijke en mooie vleugels. Daarnaast staan ze natuurlijk symbool voor elegantie en zij kondigen altijd de lente, het mooiste seizoen van het jaar, aan. Ja, ze zijn gewoon geweldig mooi.

Iedereen zou wel een persoonlijke vlindertuin willen hebben. Ook onze vlinders zullen waarschijnlijk heel veel mensen overtuigen van hun pracht en hun handigheid. Ze fladderen helaas niet, maar je kan nu tijdens feestjes daadwerkelijk een kleine vlindertuin maken. De vlinders zijn namelijk handige glasmarkers. Zij zullen ervoor zorgen dat geen enkele gast meer vergeet waar hij of zij zijn glas heeft neergezet. Laat iedereen aan het begin een eigen kleur uitkiezen en het feest kan beginnen. Mocht je tijdens de avond een ander drankje willen, neem dan gewoon de vlinder mee en maak die op een ander glas. En het feest kan weer doorgaan!

De vlinders zijn daarmee een leuke verrassing voor iedere gastheer of gastvrouw. De glasmarkers zijn bovendien geschikt voor alle soorten feesten: verjaardagen, bruiloften of zomerse tuinfeesten. Iedere gast zal zijn of haar glas de hele avond niet meer los willen laten!

Productdetails

  • 10 glasmarkers in vlinder-design met verschillende kleuren
  • Formaat: ca. 3 x 2,4 x 1,6 cm
  • Materiaal: siliconen

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-29T05:30:25+00:00