Contact

Glasmarkers "Tong"

€ 9,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Hé, dat is mijn glas! Of was toch dat andere glas van mij? Stop nu de onhandige van-wie-is-welk-glas-chaos! Geef je gasten allemaal een individueel gekleurde glasmarker naar keuze. Zo vergeten ze nooit meer welk glas van hun is. Nu alleen nog onthouden welke kleur je uitgezocht had. Een handige en origineel cadeau voor het volgende feestje!

Other customers bought

Productbeschrijving

Vanaf nu zal het op ieder feestje alleen nog maar gaan over tongen. Pardon? Ja, je hoort het goed. Iedereen zal praten over rode tongen, gele tongen, blauwe tongen, oranje tongen. Deze kleurrijke tongen zullen voor behoorlijk wat gespreksstof zorgen. Dit thema klinkt misschien een beetje absurd, maar dat is het eigenlijk helemaal niet. Sterker nog, het zal de avond redden!

Het eigenlijke probleem ligt bij de glazen. Hoe vaak gebeurt het niet dat je op een feestje niet meer weet welk glas nu van jou is. Waar is jouw wijn gebleven? Drinkt jouw beste vriendin nu uit jouw wijnglas? Of was het toch dat andere glas? Deze handige glasmarkers in de vorm van kleurrijke tongen moeten juist het zoeken naar jouw drankje vermijden. Ze kunnen namelijk heel gemakkelijk over de rand van het glas worden gehangen. Cola, appelsap en wijn: voor ieder glas een andere kleur. Je hoeft eindelijk niet meer op de overvolle tafel te zoeken naar jouw glas. Nu is het alleen nog belangrijk dat iedereen zijn eigen kleur onthoudt. Hoe verder de avond vordert, hoe moeilijker dat voor veel gasten zal worden. Geef ze daarom meteen aan het begin van de avond een door hun zelf uitgekozen glasmarker. Probleem opgelost!

Vooral voor huis- en tuinfeestjes een leuke attentie om mee te brengen. Daarnaast zijn ze niet alleen handig voor jouw gasten, maar ook voor theedrinkers. Valt jouw theezakje ook telkens weer in het glas? Gewoon het touwtje om de tong wikkelen en ook dit probleem is opgelost. Genieten maar!

Productdetails

  • Set van 6 verschillende kleuren glasmarkers
  • Vormgegeven als uitgestoken tong
  • Passend op alle gangbare glazen
  • Ook geschikt voor bevestiging van touwtjes van theezakjes
  • Vaatwasserbestendig
  • Levensmiddelveilig
  • Materiaal: siliconen

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-30T21:56:56+00:00