Contact

Glasmarkers "Scooters"

€ 9,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +
Wat doet dat gekleurde scootertje daar aan het champagneglas? Oh, die hangt een beetje rond en zorgt ervoor dat de juiste gast het juiste glas krijgt. Zijn officiële rol: de scootertjes zijn glasmarkers. Met hun verschillende kleuren markeren ze alle glazen op het feest. Hiermee is verwarring onder de gasten over hun glazen uitgesloten!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Een scooter heeft de sympathieke functie personen op betrouwbare en snelle wijze van A naar B te brengen. Natuurlijk kan je juist in de zomer ook heerlijke tripjes met ze maken. Stel je maar eens voor hoe je met zo'n klassieke scooter door pittoreske stadjes en dorpjes rijdt en hoe je haren daarbij wapperen in de wind. En als je een tijdje hebt gereden, stap je even af bij een leuk en traditioneel café voor een kopje koffie, genietend van de zon. Ja, hierbij voel je herinneringen weer levend worden.

Met onze scooter kan je helaas geen langere tripjes maken, want ze dienen vooral als glasmarkers. Maar net als hun grote collega's wekken deze mini-scooters door hun retro-design warme herinneringen op. De glasmarkers worden in verschillende kleuren geleverd. Op feesten zorgen zij ervoor dat jouw gasten de hele avond hun eigen glas telkens weer terug zullen herkennen. Is jouw lievelingskleur blauw? Dan zal de blauwe scooter je de hele avond vergezellen. Vanaf nu zullen de feestbeesten hun eigen glas nooit meer verwisselen met het glas van een andere gast.

De scooters zijn altijd een leuke attentie op verjaardagsfeesten, bruiloften en alle andere gelegenheden. De gastheer- of gastvrouw zal je dankbaar zijn! Bovendien zorgen ze voor sfeer en vrolijkheid. Het is een leuk idee ze te geven samen met bijvoorbeeld een fles champagne of een prachtige set glazen.

Productdetails

  • 8 divers gekleurde glasmarkers in scooter-design
  • Materiaal: siliconen
  • Afmetingen: ca. 1,6 x 3,5 x 0,8 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-29T04:46:47+00:00