Contact

Glasmarkeer-set "Haai"

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Het is een bekend probleem op feestje: welk glas is ook alweer van mij? Deze glasmarkeerders bijten zich als echte haaien vast in je glas, zodat je altijd weet welk glas van jou is. De set bestaat uit haaien in 6 kleuren, die je helpen om alle glazen uit elkaar te houden. Deze kleurige haaitjes houden net zoveel van cocktails als van appelsapen zijn een handige toevoeging op feestjes!

Other customers bought

Productbeschrijving

Wie kent het niet? Je bent op een feestje, zet je glas even neer om een gesprekje aan te knopen met je buurman of -vrouw en weet vervolgens niet meer welke cocktail van jou is. Ze lijken ook allemaal op elkaar!

Met deze geweldige glasmarkeerders ben je nooit meer je glas kwijt! Deze beesten bijten zich vast, zodat ze niet van de drinkrand van het glas vallen en jij in één oogopslag kunt zien wat jouw drankje is.

Deze set is een praktische toevoeging op elk feestje. De set bestaat uit zes verschillende kleuren: grijs, groen, rood, blauw roze en geel en geeft daarmee een kleurrijke twist aan je cocktail of sap. Verras de gastheer of -vrouw met deze handige en leuke set. Een gehaaid cadeautje!

Productdetails

  • 6 glasmarkeerders in de vorm van haaien
  • Om aan de rand van een glas te hangen
  • Materiaal: silicone
  • Kleur: grijs, groen, roze, blauw, geel, rood 
  • Afmetingen: 3 cm
  • Let op: niet geschikt voor de magnetron. Kan in de vaatwasmachine.

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2021-11-26T22:27:40+00:00