Contact
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Nieuwe tekst toevoegen
Arial
  • Maximale afbeeldingsgroote: 10MB
  • Toegestane bestandstypes: gif, jpg, jpeg, png, bmp
Of Drag & Drop
Quality of selected imagel

Glas onderzetter "Mr. & Mrs."

€ 11,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

De onderzetter "Mr. & Mrs..." is een prachtig cadeau bij de trouwdag van je ouders of de verlovingsdag van je broer. Een kleine attentie met een hoge persoonlijke waarde en dat telt! Dit personaliseerbare cadeautje is een leuke manier om twee mensen te verrassen!

* Verplichte velden

€ 11,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Je ouders kijken op als je ze met deze persoonlijke onderzetter op hun trouwdag overvalt. Ondanks dat het een handig accessoire voor in huis is, telt hier vooral de persoonlijke aandacht die je aan het cadeau en je ouders hebt besteed.

Een persoonlijke attentie is altijd leuk om te geven en net zo leuk om te ontvangen. Het voordeel van deze onderzetter is dat het cadeau ook vaak wordt gebruikt en het altijd weer een blikvanger is als je er een glas op neerzet. Ook een leuk cadeau-idee voor je grootouders of je oom en tante. Natuurlijk past het goed op hun trouwdag, maar eigenlijk kun je een echtpaar het hele jaar door met deze bijzondere onderzetter verrassen.

De ontvangers van dit prachtige cadeautje staan vast en zeker versteld als ze hun eigen naam op de onderzetter zien staan. En dan ook nog eens vormgegeven in een prachtig, sierlijk handschrift, voorzien van een subtiel, rood hartje bij iedere naam. De onderzetter is duidelijk met liefde vormgegeven en dat wordt gegarandeerd zeer gewaardeerd. In combinatie met een glas en een drankje kan er al meteen een toost op dit fraaie geschenk en het gelukkige paar worden uitbracht. Proost!

Productdetails

Onderzetter "Mr. & Mrs."

  • Afmeting: 10 x 10 cm
  • Met naam personaliseerbaar
  • Materiaal: glas (onderkant met wit laagje)
  • Met de hand reinigen a.u.b.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-10T01:46:05+00:00