Contact

Glamoreus glimmend cadeaupapier - goud

€ 7,90
(€ 7,52 / m) Incl. btw
- +
Zoek je iets opvallends in het walhalla van cadeaupapier? Dan heb je het gevonden in dit glamourous gouden rolletje. Leuk om een 'gewoon' cadeautje in te verpakken, maar natuurlijk ook erg leuk voor de feestdagen dit jaar! Je kerstcadeautjes stralen onder de boom in dit papier.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Misschien denk je in de categorie cadeaupapier niet direct aan een goud velletje, maar waarom eigenlijk niet? Doe eens gek, spring eens uit de band en geef je cadeautje een uiterlijke oppepper. Bedenk je dat wat je ook geeft, het papier sowieso al voldoende indruk maakt - jouw cadeau wordt onthouden. Jij hebt in ieder geval je best gedaan om een apart papiertje te vinden.

Ja, het is wat over de top, maar dat mag toch best een keer, genoeg mensen die dit waarderen. Bovendien heeft iedereen wel iemand in zijn vrienden/kennissenkring die juist heel erg van de glamour is en een gat in de lucht springt bij het zien van deze rol. En de rest gebruik je, zoals gezegd, gewoon fijn voor de feestdagen en ter decoratie tijdens Oud en Nieuw.

Productdetails

  • Afmetingen: 1,5 mm x 70 cm
  • 115 g/m²
  • Kleur: goud

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-30T12:01:07+00:00