Contact

Gift bag "witte wijn"

€ 4,90
Incl. btw
-19,00 %
- +

Bestel eenvoudig via YourSurprise.nl

Wie houdt er nu niet van een glaasje witte wijn, heerlijk koud in een parelend glas in de zomerzon? Deze “witte wijn” gift bag is niet subtiel, maar wel erg elegant en het geeft toch wat extra cachet aan die mooie fles die je cadeau geeft. Ideaal voor wijnliefhebbers!

Productbeschrijving

Soms moet een cadeau niet ingewikkeld of vergezocht zijn, maar kan het gewoon simpel, goed en met smaak zijn. Een fles witte wijn bijvoorbeeld is nooit een verkeerd cadeau en het is iets waar de ontvanger privé of in groep van kan genieten. Alleen, hoe geef je zo’n fles cadeau, want zomaar een fles wijn overhandigen komt toch zo lomp over. Om die reden hebben we deze prachtige “witte wijn” gift bag in de aanbieding.

Deze stevige en stijlvolle flestas is gemaakt van dik, gevernist papier en heeft een sfeervolle print met ranken en de namen van bekende druiven erop staan. De stoffen handgrepen zorgen ervoor dat je comfortabel de fles kan vervoeren zonder te hoeven vrezen voor het scheuren van de tas en het vernielen van de fles. Cadeauverpakking ademt zelden zoveel klasse uit. En als je mensen op het verkeerde been wil zetten, kan je er natuurlijk altijd een fles rode wijn in stoppen!

Productdetails

Eigenschappen:

  • Levering: 1 gift bag voor witte wijn met stoffen handgrepen
  • Ontwerp: witte wijn
  • Afmetingen: 12 x 37 x 8 cm
  • Materiaal: Papier, mat vernis

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2019-04-26T00:12:15+00:00