Contact

Gespreksstarter - vragenspel

Vanaf € 20,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

Levertijd 3-5 dagen

Je kent het wel: je bent op een bijeenkomst of feestje waar je eigenlijk niet zoveel mensen kent en waar het gesprek niet echt op gang wil komen. Dit spel is precies wat je nodig hebt om in zo´n situatie verandering te brengen! Het spel gespreksstarter bevat meer dan honderd kaartjes met daarop allerlei vragen, van grappig tot interessant. Hiermee breng je gegarandeerd de discussie op gang, breek je het ijs en leer je alle deelnemers een stuk beter kennen! Gespreksstarter is verkrijgbaar in een algemene variant en een speciale versie voor op feestjes!

* Verplichte velden

€ 20,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Het spel gespreksstarter is ideaal voor gezelschappen die elkaar nog niet zo goed kennen. maar kan net zo goed worden gespeeld met een vriendengroep die al vele leuke avonden met het elkaar hebben beleefd. Want ook al breng je regelmatig tijd met elkaar door, je weet vast niet het antwoord op alle bijzondere vragen die dit spel in petto heeft.

Zo vind je in de algemene variant vragen als "wat denk je dat oude mensen het meest betreuren als ze terugblikken op hun leven" maar ook "als je een stripfiguur als vader kon kiezen, welke zou het dan zijn?" In de party-uitgave zijn de vragen van een iets losser kaliber. Je zou er bij het spelen bijvoorbeeld zomaar achter kunnen komen wie van je vrienden wel eens een hele dag zonder ondergoed heeft rondgelopen.

Gespreksstarter bestaat uit meer dan honderd verrassende vragen die leuk zijn om te beantwoorden én om te horen wat het antwoord is van de andere deelnemers natuurlijk...

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2021-11-27T03:33:39+00:00