Contact

Gepersonaliseerde trofee aan Victor

€ 27,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)

Levertijd 3-5 dagen

Wie je wilt om op te vallen? De ontvanger van deze trofee aan bij graveren Jij beslist! Eindelijk mensen in je leven die echt hebben verdiend hun persoonlijke eer. Teken de meest verbazingwekkende partner, de beste moeder van de wereld of de papa van de super - de grote gave idee brengt stralende ogen!

* Verplichte velden

Other customers bought

Productbeschrijving

Dus vlekkeloos en glanzend als Victor, persoonlijke winnaar standbeeld zijn in uw ogen alle degene die je het karakteriseren. Of die zijn huis kan versieren met zo'n mooie prijs voor de grootste schat, de beste vriend van de super-dochter of de koelste oma, is zeker erg trots op!

Vooral aan het hart is dit geschenk door de inscriptie: Op de edele, zwarte basis gemaakt van echt marmer pronkt een plaquette waarop je uitdrukken met maximaal 20 tekens wat uw dierbaren voor verjaardag, verjaardag, voor vader of moeder willen geven . Het unieke van de gegraveerde geschenken passen als een persoonlijke verrassing, want de prijs tijdens een wedstrijd of toernooi!

Het mager en gespierd Victor te krijgen cadeautjes komt in grote familie en vrienden. Laat ze zien dat ze zijn dat echte winnaar in uw ogen!

Productdetails

Materiaal: marmer, plastic
Plaque gepersonaliseerd met maximaal 10 tekens per regel - geen speciale tekens
Max. 2 hoofdletters per regel
Geen woorden met meer dan 10 letters
Lengte: 25 cm
Gewicht: 600 g

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-03-28T12:18:24+00:00