Contact

Gegraveerd sieraden doos muziek doos met hart

€ 44,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

Levertijd 3-5 dagen

Dit gegraveerd sieraden dozen in Herzformmit geïntegreerd muziekdoos is een geweldig klein stukje van sieraden voor je vriendin of een ander koppel. De verzilverde oppervlak en de blauwe fluwelen binnenkant geven de pot een chique uitstraling en door het personaliseren van de gem is een zeer unieke gift voor de liefhebbers!

* Verplichte velden

€ 44,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Romantische parel van de sieraden van de vrouwelijke partner, dochter, zuster: de gegraveerde sieradendoos "hart" met muziek doos betoveren met verschillende details en kwaliteiten.

Het verzilveren van het oppervlak en de binnenkant zacht fluweel in blauw geven het hart een gewaardeerde en elegante verschijning. Een mooi idee is de ingebouwde muziekdoos dat gebruik maakt van een kleine greep in steigert - dan de melodie "Edelweiss" hoort. Zo kan een bepaald warm je hart, als je de favoriete ringen of keten in het sieradendoosje houdt!

maar bijzonder hoogtepunt is zeker de individuele gravure die u toelaat om dit jewel box van unieke gift maken. De naam van een vriendelijk koppel vanaf de datum van de verjaardag, een kleine prijs voor de beste vriend of de bijnaam van de zus - die wordt vereeuwigd door middel van graveren, is aan jou! Voor een verjaardag, jubileum of zelfs voor het presenteren van een verlovingsring, de gegraveerde juwelen box "hart" met muziek box is een mooi en uniek idee!

Productdetails

Gegraveerd sieradendoosje "hart" met muziek doos

Schmuckdose bijvoorbeeld voor ringen, kettingen, enz.
In de vorm van iconische hartvorm
Met muziek box-functie voor Selbstaufziehen
Melody: Edelweiss
Materiaal:
Blauw fluweel binnen
Verzilverd
Afmetingen: 10 x 10 x 4,5 cm
Let op: gebruik geen speciale tekens voor de individualisering!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-10T01:27:01+00:00