Contact

Galgje - gezelschapsspel

€ 17,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Galgje, wie heeft het niet gespeeld? Dit leuke woordspel lijkt nooit te gaan vervelen en wordt nog altijd door zowel jong als oud met veel plezier gespeeld. Nu is dit spelletje er ook als bordspel. Letter voor letter zal blijken wie er als eerste hangt! Een leuk cadeautje voor een kinderverjaardag, maar ook voor volwassenen, als kleinigheidje om na een diner te spelen bijvoorbeeld.

Other customers bought

Productbeschrijving

Zit er toevallig een E in het woord? Of een K? Of….. Ahhhh, nee, streepje. En voor je het weet hangt je mannetje al kansloos aan de galg en is het tijd voor de volgende ronde. Maar met de juiste woordenschat – die je door dit spel alleen maar groter zult maken – zul je zien dat het steeds beter gaat en dat je vaker en vaker begint te winnen.

Dit leuke woordspel is voor jong en oud nog altijd een pleziertje, maar zeker voor kinderen is dit spel een goede manier om bekend te worden met steeds meer woorden. Zo leer je spelenderwijs je vocabulaire uitbreiden.

Deze variant wordt geleverd in een leuke, compacte reisverpakking. Je kan dus niet alleen thuis genieten van de fun van dit spel, maar ook tijdens een gezellige familievakantie, onderweg in de auto bijvoorbeeld!

Productdetails

  • Raad het woord
  • In reisverpakking
  • 37 kaartjes
  • Met wit tafeltje
  • Met markeerstift en houder
  • Afmetingen: ca. 2,2 x 25,9 x 22,2 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-11-27T00:38:06+00:00