Contact

De fotolijst "Waslijn"

€ 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Ansichtkaarten en leuke foto's verdienen een apart plaatsje in huis. Deze fotolijst "Waslijn" is een blikvanger van jewelste. Een prachtig cadeau voor liefhebbers van een wisselend en altijd weer bijzonder interieur!

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze fotolijst met clips is de verwerkelijking van een geniaal idee. Hij kan zowel horizontaal als verticaal aan de wand worden gemonteerd. Hangt de fotolijst eenmaal, dan kun je de foto's en kaarten toch nog zo vaak veranderen als je maar wilt. Daarmee kun je ter afwisseling telkens een nieuw foto- of kaartenlandschap creëren. Dat kan naar kleur, maar ook naar motief of thema.

Deze fotolijst "Waslijn" bestaat uit een houten frame en vijf "waslijntjes" om de foto's op te hangen. Het "wasgoed" hoeft overigens niet altijd uit foto's te bestaan. Als planner boven een bureau in de studeerkamer kan hij ook goede diensten bewijzen. Uiteindelijk maakt het niet uit wat je ophangt.

Deze fotolijst is dus multifunctioneel. Het is een designstuk dat van goede smaak getuigt. Als cadeau-idee is het optimaal geschikt om er bijvoorbeeld van tevoren al bijzondere foto's op aan te brengen die met de ontvanger te maken hebben. Dat kunnen foto's van vroeger zijn, maar ook van het werk of van de sportvereniging. De fotolijst "Waslijn" is geschikt voor alle soorten was en kan met de veertig clips rijkelijk worden voorzien van wat voor "wasgoed" dan ook. Een creatief cadeau voor diverse gelegenheden!


Productdetails

  • Meegeleverd:
    • houten frame (76,2 x 66 x 3,8 cm)
    • vijf lijnen
    • 40 clips
  • Wandmontage horizontaal en verticaal mogelijk
  • Inclusief montagemateriaal

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-03-28T16:28:25+00:00