Contact

Fotolijst "Nijntje" voor echofoto

€ 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

De eerste echo is een bijzonder moment, want dan zie je het kindje in je buik voor het eerst. Daar wil je natuurlijk een mooie foto van, als eerste herinnering aan het nieuwe leven waarvan je in verwachting bent. Om deze foto de plek te geven die hij verdient, is deze fotolijst een absolute aanrader. Met zijn zilveren uitvoering, persoonlijke gravure en Nijntje-reliëf een perfect cadeau voor aanstaande moeders.

* Verplichte velden

€ 24,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Ouders die een kindje verwachten kunnen niet wachten tot het moment daar is: de eerste echo. Dat is het moment waarop voor het eerst kan worden gezien wat er nu precies gebeurt in dat buikje, het moment waarop er voor het eerst beeld is van wat straks de zoon of dochter wordt. 

Dit magische moment willen ouders het liefst vastleggen en bewaren. Dit zilveren fotolijstje met Nijntje is daarvoor perfect geschikt! Met zijn te gekke design, waar Nijntje in reliëf in verwerkt is, krijgt de echofoto precies de plek die hij verdient. De lijst heeft een ovalen kader waarin de echo kan worden geplaatst.

Dit cadeau is extra speciaal vanwege de persoonlijke gravure. Er is ruimte aan de boven- en onderzijde. voor een tekst naar keuze. Kies bijvoorbeeld voor de namen van de ouders of een mooie spreuk en de datum van de eerste echo.  Deze bijzondere fotolijst is hoe dan ook een prachtig cadeau voor aanstaande ouders!

Productdetails

  • Zilverkleurige fotolijst
  • Verstelbaar aan achterzijde
  • Ovalen kader
  • Met Nijntje en sterretjes in reliëf 
  • Met persoonlijke gravure (geen speciale tekens mogelijk)
  • Voor echofoto van maximaal 9 x 6,5 cm 
  • Grootte lijst: 13 x 10,3 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-10-21T04:39:55+00:00