Contact

Fotolijst "Mr. & Mrs."

€ 12,90
Incl. btw
- +
Mister en Misses zijn twee onlosmakelijk met elkaar verbonden begrippen. Daarom is deze fotolijst "Mr. & Mrs." ook bedoeld voor meneer en mevrouw. Welke meneer en mevrouw, dat bepaal je zelf. Een romantisch cadeau voor bijzondere gelegenheden.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Vier fotolijsten ineen, dat is één kenmerk van deze bijzondere fotolijst. Een ander opvallend onderdeel is de vormgeving. Op een buitengewoon creatieve manier worden vier verschillende foto's met elkaar verbonden. Linksboven staan duidelijk de letters MR en rechtsonder de letters MRS weergegeven. Een fraai, accentuerend detail is het zwarte verbindingsteken aan de linkerzijde tegen de witte achtergrond.

De complete fotolijst bestaat uit drie kleine vakjes en een groot vak. Iedereen bepaalt natuurlijk zelf hoe hij of zij deze fotolijst indeelt. Een van de mogelijkheden is om bijvoorbeeld twee kleine vakken te gebruiken voor twee portretfoto's van het bruidspaar, van goede vrienden of van de ouders. Voor het grote vak en het overgebleven kleine vak kun je een sfeerfoto nemen of de mooiste foto waar de twee personen – mister en misses dus – leuk opstaan.

Deze fotolijst is het bewijs dat kunststof ook een sfeervolle uitstraling kan hebben. Voor de trouwdag van de ouders of het huwelijk van goede vrienden is dit een passend cadeau. Je kunt er van tevoren natuurlijk al de fraaie foto's in verwerken, zodat de fotolijst een echt persoonlijk cadeau is.

Productdetails

Fotolijst "Mr. & Mrs."

  • Materiaal: kunststof
  • Afmeting in totaal: ca. 38 x 32 cm
  • Voor 3 foto's 10 x 15 cm en een foto van 13 x 18 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-30T11:58:37+00:00