Contact

Foto placemats met motief

Vanaf € 4,90
Incl. btw
- +
In de categorie 'kleine cadeautjes met een groot effect' deze placemats voor foto's. Hierin kunnen 4 foto's en je kan ze natuurlijk altijd wisselen. Dat is weer eens wat anders als je zit te eten. Hij is verkrijgbaar in zwart en wit en dus aan te passen op je interieur. Dit is een altijd-goed cadeautje voor een trip down memory lane.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Placemats zijn altijd handig. Als je een beetje leuke hebt kun je ze nog op tafel laten liggen ook, harstikke decoratief. Ten eerste wordt je tafel niet zo vies dus hoeft er niet iedere dag geboend te worden. Zo heb je weer tijd voor andere dingen. Wat dacht je van foto's uitzoeken om in deze leuke placemats te doen? Mooie foto's van vroeger die anders maar weg liggen te stoffen, pasfoto's van je kinderen die anders aan de muur hangen of zonnige vakantiefoto's (die oppepper kun je dit najaar wel gebruiken).

Het kan allemaal en de keuze is niet voor altijd, want de frames zijn verwisselbaar. Als je wilt kun je iedere dag ontbijten en/of dineren met zicht op een andere foto. Dat biedt toch net wat meer inspiratie dan een zwarte placemat met ribbeltjes. Dit is dus altijd een leuk cadeau om aan iemand te geven die van foto's houdt. Aan oma met foto's van de kleinkinderen, aan ouders met foto's van hun kinderen of van hen samen, aan een vrijgezelle vriend of vriendin - zodat die niet meer zo het gevoel hebben alleen voor zichzelf te moeten koken. Ook heel leuk als extra huwelijkscadeautje met foto's van het vrijgezellenfeest of juist als housewarming-cadeau voor als het stel terugkomt van de huwelijksreis en hun huis opnieuw inricht. Kortom: er is geen persoon bij wie dit cadeau het niet goed doet.

Dat ligt voornamelijk aan het gegeven dat mensen zelf kunnen bepalen welke foto's ze erin doen. Wil je foto's van de poes op tafel, prima. Van beroemdheden? Ook leuk. Het is aan jou. Je zit hoe dan ook gezelliger aan tafel en wie weet wat voor leuke herinneringen er naar boven komen. De placemats zijn er trouwens in zwart en wit dus voor ieder wat wils. Eet smakelijk!

Productdetails

  • In zwart of wit
  • Afmeting: ca 45 x 30 cm
  • Voor 4 foto's (elk 10 x 15 cm)

Productdetails

  • Kleur: Wit
  • Afmeting: ca 45 x 30 cm
  • Voor 4 foto's (elk 10 x 15 cm)

Productdetails

  • Kleur: Zwart
  • Afmeting: ca 45 x 30 cm
  • Voor 4 foto's (elk 10 x 15 cm)

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-24T18:36:07+00:00