Contact

Foto-paraplu

€ 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
It's raining... pictures! Met deze toffe, personaliseerbare paraplu ga jij zingend de deur uit tijdens een bui.. Bovendien waardeert een ieder dit cadeau. Deze paraplu houdt je lekker droog terwijl je bent omgeven door favoriete foto's. Je zou er bijna voor buiten blijven staan.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

De paraplu is een noodzakelijk accessoire. We kunnen boeken schrijven over het wisselvallige weer in Nederland maar laten we het gezellig houden. Je zult ook altijd zien dat we meestal een plu meeslepen als het niet nodig is, máár die ene keer dat we ons accessoire niet bij ons dragen komt het meteen met bakken uit de hemel. In de categorie ‘het oog wil ook wat’ is er deze foto-paraplu. Gewoon zodat je je niet hoeft te schamen wanneer je met je paraplu door de stad loopt, zelfs als het niet regent!

Creëer een eigen, unieke paraplu en maak het beste van elke bui! Dit is een cadeau dat iedereen zeker kan gebruiken. Nederland is nu eenmaal een land waar je af en toe een flinke plens regen kunt verwachten.  En ach stiekem houden we ook wel een beetje van die regen. Zeker als je gewapend met een fijne paraplu als deze de storm kunt trotseren en vervolgens lekker bij de verwarming kunt genieten van een warm drankje.

Leuker dan dit exemplaar wordt het niet snel op paraplugebied! Deze paraplu met persoonlijke touch is een uniek cadeau voor die vriendin die voor haar werk veel onderweg is en voor iedereen die houdt van accessoires die een tikkeltje anders zijn. Doe er leuke foto´s in voor de persoonlijke touch en geef  hem cadeau – kom maar door met die bui.

Productdetails

  • Paraplu met foto-mapjes
  • Bijzonderheden: fotomapjes aan de binnenzijde
  • Kleur: zwart
  • Materiaal: PVC

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-28T12:20:52+00:00