Contact

Football standbeeld met gravure

€ 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

Levertijd 3-5 dagen

De persoonlijke prijs voor een held van het voetbal: Deze voetbal trofee met individuele gravure kan iemand met een zoete smaak te tonen dat het op zichzelf staat leaderboard aan de top!

* Verplichte velden

€ 24,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Een mooie award en liefdevolle aandacht is dit Cup met voetbal standbeeld - staat als een van zijn persoonlijke favoriet kicker in geweldige manier en zorgt voor de zelf-uitgeroepen tot winnaar veilig voor hilarische trots!

Twee lijnen met 15 tekens beschikbaar zijn om de vader, partner, broer of vriend laten zien dat hij op de top van het podium, zeker op zijn minst in de persoonlijke hitlijst! Of u nu een mooie herinnering aan vervlogen tijden op het grasveld of een ceremonie voor actieve voetballers die glanzende gouden standbeeld op de marmeren voetstuk met gravure zal zeker een gevoel dat de ontvanger te geven alsof het gewoon Duitse kampioen was geworden. Tenminste!

De zelfverklaarde Cup met persoonlijke inscriptie is om een ​​mooi en leuk idee om zijn waardering te tonen. Natuurlijk, als de prijs van echte voetbalwedstrijden en toernooien op elk niveau zeer geschikt!

Productdetails

Totale hoogte: ongeveer 14 cm
Materiaal: plastic / Marmeren
Blade: 5,5 x 2 cm
met maximaal 2 regels van 15 karakters gegraveerd
Gebruik van speciale tekens: Let op!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-02T15:23:23+00:00