Contact

Filmklapper wekker met digitale klok

€ 69,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

Levertijd 3-5 dagen

Na de nachtfilm nog even de volgende film bekijken en voor je het weet verslaap je je de volgende dag, omdat de nacht veel te kort was. Voor alle filmfans die grote problemen hebben vroeg op te staan is deze filmklapper wekker met digitale klok een ideaal cadeau!

Other customers bought

Productbeschrijving

Geluid loopt, camera loopt, en actie! Het is een bekende situatie bij het maken van een film. Als de filmklapper is dichtgeklapt, kan de scene beginnen. In dit geval kan de dag beginnen, want de filmklapper wekker is vervaardigd om langslapers tijdig uit hun bed te halen.

Iedereen kent wel iemand in zijn of haar kennissenkring die er patent op heeft om zich te verslapen, omdat het de nacht daarvoor weer eens erg laat was geworden. Misschien is het wel iemand uit de directe omgeving! Speciaal voor deze langslapers is deze filmklapper wekker met digitale klok een perfect cadeau-idee, vooral als ze ook nog eens een grote fan van films zijn.

Deze filmklapper met wekker ziet er net namelijk zo uit als een echte filmklapper en is met 22 x 22 centimeter even groot als de originele uitvoering. Daardoor is deze klok annex wekker ook meteen een coole blikvanger met Hollywood uitstraling. Dit stukje design op het nachtkastje of in de studeerkamer bezorgt het interieur een moderne touch. De digitale klok geeft de tijd heel precies in getallen weer en ook de datum is altijd in beeld. Deze filmklapper met wekkerfunctie is een waardevol en origineel cadeau voor filmfans en langslapers!

Productdetails

  • Afmetingen: 22 x 22 cm
  • Gewicht: ca. 900 g
  • Met ophangmogelijkheid en adapter

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2022-12-02T05:56:17+00:00