Contact

Erotic Heart - 21 uitdagingen voor koppels

€ 8,90
Incl. btw
- +
Spontaan, sensueel en intiem: met Erotic Heart beschik je over 21 uitdagingen die jij en je partner samen moeten overwinnen. Dit spannende en erotische avontuur is compleet willekeurig en daarom altijd verrassend. Grote opwinding in een kleine verpakking!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Productbeschrijving

Seksualiteit is een van de pijlers in elke relatie en ook hier moet er spanning en uitdaging zijn om je relatie fris en levendig te houden. Wij helpen jou daar een handje mee met dit sexy spel Erotic Heart. De hartvormige doos bevat 21 uitdagingen in 4 verschillende talen, waar jij en je parnter een oplossing voor moeten vinden door samen te werken. Dit spel inspireert en ontketend de passie tussen jou en je parnter en is zowel sensueel en intiem als grappig en plezierig!

Dit erotische spel is een leuk cadeau-idee voor verschillende gelegenheden en situaties, hoewel je dit best niet cadeau doet wanneer de schoonouders aanwezig zijn. Tijdens een romantisch diner, met Valentijn of op jullie huwelijksverjaardag, Erotic Heart kan de spanning doen oplaaien met alle gevolgen van dien. Deze kleine verrassing kan een heel erg grote impact hebben. Een spannend en prikkelend cadeau voor koppels en tortelduifjes!

Productdetails

Eigenschappen:

  • 21 uitdagingen voor hem en haar
  • Beschreven in vier talen
  • In een mooie hartvormige doos
  • Afmetingen: 7 x 7 cm
  • Opmerking: De stukjes papier zijn meertalig.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2019-08-18T09:15:33+00:00