Contact

Emoticon-luchtverfrisser voor in de auto: Pile of poo

€ 7,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Dit cadeautje is echt de shit. Al ruikt het gelukkig niet zoals het eruit ziet, wat dit cadeautje dan ook wel weer heel erg leuk maakt. Deze luchtverfrisser voor in de auto is namelijk vormgegeven als drolletje. En niet zomaar een drolletje… Het is de bekende emoticon die aan je achteruitkijkspiegel hangt!

Other customers bought

Productbeschrijving

Het digitale drolletje. Wie kent hem niet? Deze vrolijke hoop stront is een veel gebruikte emoticon en is nu ook verkrijgbaar als verrassende luchtverfrisser voor in de auto. Een ludiek cadeautje waarmee het moeilijk is om niet in de lach te schieten na het uitpakken.

Maar geen zorgen. De drol ruikt niet zoals hij eruit ziet en zorgt wel degelijk voor een aangename frisse lucht. Gelukkig maar, anders zou dit cadeautje pas écht shit zijn. Nu is dit cadeautje stiekem best wel dé shit. Een geschenk waar je best wel vrolijk van wordt.

Voor elke gelegenheid dit cadeautje ook bedoeld is, wij zijn er zeker van dat het voor een welgemeende lach zal zorgen – elke autorit weer. Voor autobezitters van de smartphonegeneratie is dit cadeautje vast en zeker een hit. Omdat een beetje ludiek altijd leuk is!

Productdetails

  • Luchtverfrisser in drollenvorm
  • Voor in de auto
  • In design van de bekende drol-emoticon

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-10-18T14:34:50+00:00