Contact

Emoji-maskers

€ 7,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Partytime! Met deze maskers haal je de bekende emoji’s naar je feestje toe. Vanuit je digitale leven, hop, zo de werkelijkheid in. Meestal gaat het andersom, dus waarom zou je het niet eens helemaal anders aanpakken? De grappige gezichtjes die je kent van Facebook, WhatsApp, Instagram en andere apps doen het als maskertje namelijk minstens net zo goed. Hier word je vrolijk van!

Other customers bought

Productbeschrijving

Een masker zorgt altijd voor het nodige vertier op een feestje. De kracht van een goed masker is herkenbaarheid. Zo doet een masker van Sylvester Stallone of Bert en Ernie het altijd goed op themafeestjes en andere gelegenheden waar een kostuum vereist is.

Deze maskers scoren op de herkenbaarheidsmeter misschien nog wel het hoogst, want is er nog iemand op de wereld die deze emoji’s niet kent en gebruikt? Wij vermoeden van niet. Zelfs die enkeling die deze emoji’s niet herkent kan het waarschijnlijk niet weerstaan om hier heel erg vrolijk van te worden.

De maskers zijn gemaakt van papier en de set bestaat uit verschillende varianten. Zo is er de love-smiley, de zonnebril dragende smiley, de luid lachende emoji , het bekende knipoogje en de uitgestoken tong. Welke je ook kiest, als je deze maskers meeneemt naar een huisfeestje wordt het zeker lachen geblazen!

Productdetails

  • Set bestaat uit liefdes-smiley, zonnebril-smiley, lachende smiley, knipoog-smiley en tong-smiley
  • Materiaal: papier (met elastisch bandje)
  • Kleur: geel

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-10-18T13:14:15+00:00