Contact

Eiervormer "Doodshoofd"

€ 9,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +
Je kan je ogen bijna niet geloven: dit moet wel tovenarij zijn! De eiervormer ''doodshoofd'' transformeert ieder normaal gekookte eitje in een grijnzende schedel. Of je nu een piratenfeestje of een Halloween-avond organiseert of een gewoon ontbijtje maakt: iedereen met een wat angstaanjagend gevoel voor humor zal dit eitje met veel genoegen opeten. Grappig klein cadeau-idee!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Je hoeft echt niet te wachten tot Halloween om griezelige en spannende details in je huis te halen. Waarom zou je een ontbijtje in het weekend niet eens wat spannender maken? Of maak de brunch met je schoonouders eens wat grappiger! Met deze geweldige eiervormer kan je namelijk ieder eitje in een wel heel bijzondere vorm ''gieten''.

Eindelijk een eitje met een spannende en tegelijkertijd grappige look! Natuurlijk is het een geweldig idee voor iedereen die graag een piraat wil zijn, maar ook iedereen die gewoon wat humor op tafel wil hebben zal dit cadeau fantastisch vinden. En je zult het bijna niet geloven, maar het is heel gemakkelijk deze ei-schedel te maken. Nadat je het eitje gekookt en geschild hebt, leg je het nog warme ei in de eiervormer. Vervolgens moet je deze goed sluiten en leg de vorm daarna de vorm een paar minuten in koud water. Binnen een paar minuten vervormt het ei in de vorm en daardoor ontstaat de grappige schedel-look. Nu hoef je alleen de vorm nog te openen en de schedel op een bijpassende manier en met leuke details serveren. Je zult geweldige en afwisselende reacties krijgen aan de onbijttafel. De een zal misschien wat verschrikt opkijken, terwijl de ander in lachen zal uitbarsten. Succes gegarandeerd! Of je nu fingerfood voor een feestje zoekt (waarbij je de schedel natuurlijk ook open kan ''zagen'') of als je een piraten-ontbijt wil maken: deze coole eiervormer zal voor een geweldige stemming zorgen. Het is definitief een humoristisch alternatief voor het normale gekookte eitje. Grappig cadeau-idee!

Productdetails

  • Afmetingen: 7 x 8 cm 
  • Gemakkelijk te gebruiken

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-26T02:27:38+00:00