Contact

Gezamenlijke spaarpot "His = Her"

Vanaf € 12,90
Incl. btw
-15,00 %
- +

Levertijd 3-5 dagen

Eindelijk een gezamenlijke spaarpot! Of toch niet? Wie goed oplet ziet dat als je 'his' spekt, het uiteindelijk in 'her' terechtkomt. Dat is nog eens handig voor de dames. Zo maak je een goede indruk bij de wederhelft en spaar je extra. Natuurlijk is 'her' ook een stuk groter, want vrouwen hebben toch vaker een langere wishlist. Neemt niet weg dat jullie alsnog samen kunnen sparen. Leuke zwart/witte spaarvarkens voor op de kast, of toch in de kluis? Ook leuk om te geven!

* Verplichte velden

€ 12,90

Productbeschrijving

Als je deze spaarvarkens ziet denk je misschien 'baas boven baas' (de man staat weer eens boven de vrouw, zijn we daar nu niet ontzettend klaar mee?). Maar let op: in dit geval is de grotere baas kleiner dan de kleinere baas en is het complete plaatje eerlijker dan het eruit ziet. Grote truc: alles wat je in ‘his’ gooit, komt in ‘her’ terecht. Twee vliegen in één klap dus: een schattig mannelijk varkentje en mooi ruim spaarvarken voor de dames waar dus extra veel in kan. Win-win: de partner denkt dat je dat paar designerschoenen of die mooie lamp voor het nieuwe huis eindelijk uit je hoofd hebt gezet, maar ondertussen valt alles stiekem in het kleine varkentje en reken jij je rijk (wel even opschrijven welk bedrag erin gaat).

Denkt hij fijn te sparen voor die nieuwste gadget, gaat alles mooi door naar jou, YES! Naast dat de twee varkentjes een glimlach op ieders hoofd toveren en iedereen twee keer kijkt voordat ze doorhebben hoe het 'werkt' is 'His' en 'Her' ook een leuk geschenk aan vrienden. Vooral als je kennissen hebt die van varkentjes houden, maak je mensen blij. Of misschien hebben je ouders met een nieuwe gezamenlijke missie? Dat vraagt om een grote spaarpot. Goede van dit cadeau is dat het door de neutrale kleuren in ieder interieur past. Weg dus met die saaie spaarvarkens of simpele PVC-doosjes die je normaal als spaarpot gebruikt. En wil je de schatjes niet in de woonkamer hebben, zet ‘m dan in de werkkamer. Kortom: een altijd-goed cadeau, want zeg nu zelf: wie heeft er niet graag een centje achter de hand? Leuk en functioneel!

Productdetails

  • Materiaal: keramiek
  • Kleur: zwart-wit
  • Afmeting: 14 x 20 cm

Productdetails

Doppelsparschwein

  • Ausführung: Mr. + Mrs.
  • Material: Keramik
  • schwarz-weiß
  • ca. 14 x 20 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2019-05-25T23:23:36+00:00